Szablyavívó verseny értékelése

Nagyszerű hangulatban folyt le február 10-én a szablyavívó verseny Gömörpéterfalán. Képviselte magát Csenke, Komárom, Palást, Fülek, Gömöralmágy, Gömörpéterfala, Tornalja és a keleti végek barantásai!
a versenyzők öt csoportban mérhették össze a tudásukat, amelyben első helyet ért el csikó1-2 csoportban a füleki Koháry István Baranta tagja, Csernok Máté, csikó 3-4 csoport első helyét szintén a füleki csapat tagja, Csernok Miklós, Tulipán csoportban Miklós Virág keletről, ifjú csoportban Köböl Erik, a gömörpéterfali Gümür vezér Baranta tagja, majd saját kérésre a felnőtt csoportban is indul, s ott is első helyezést ért el!
A verseny a megmérettetés mellett egy szakmai találkozó is volt, az egyének összemérhették egymás tudását és szakmai tapasztalat szerzésre is kiváló lehetőség nyílott. Voltak nagyszerű, szépen kidolgozott küzdelmek, voltak ösztönös küzdelmek, de mindenképpen kijelenthetjük, hogy ígéretes barantázó fiatalokkal állunk szemben! Kitartással és helyes edzéssel példaképeket nevelhetünk!

szablyavívó verseny - Gömörpéterfalaszablyavívó verseny - Gömörpéterfala

A verseny után a Felföldi Baranta Szövetség éves közgyűlésére is sor került!
Elszánt munkát 2018-ban is!